keyboard_arrow_right
I vaskerummet

Finger i skeden københavn massage

finger i skeden københavn massage

bollede hendes mor. Elsker du mig rigtig meget i dag siger hun pludselig, og det måtte jeg faktisk give hende ret. Hun virrer lidt med hovedet og leder efter sutten, men jeg skynder mig at sætte jeg pikken mod hendes læber i stedet for, og hun begynder straks at sutte på den, faktisk suger hun det meste af pikhovedet inden for, og jeg mærker hvordan tungen. Få sekunder efter går den på mig og jeg må trække mig tilbage så hun ikke kvæles i spermen. Jeg fortæller hende om det og hun syntes det var spændende at høre om, at sådan en gang klistret stads kunne blive til et lille barn, bare det kom ind i en tissekone. Jeg kunne tydeligt mærke hendes lille tissekone på mit lår, og faktisk var det med til at stimulere mig, selv om jeg ikke ønskede det, og kom meget hurtigere end jeg plejede. finger i skeden københavn massage

Massage til: Finger i skeden københavn massage

Hun var selvfølgelig monster stram, så der ville ikke være noget med at presse den i bund. Nogle enkelte gange opdagede vi midt i legen at hun havde rejst sig op og sad og kiggede på os, og vi valgte at opfatte det som noget naturligt og forsøgte ikke at skjule noget, og en gang spurgte hun hvad vi lavede og jeg. Vi har altid dyrket nøgenheden i vores hjem, så det var helt naturligt for hende at vi gik nøgne i seng, og da vi pillede bleen af hende sov hun også nøgen sammen med. Der gik lang tid efter den aften hvor jeg overhovedet tænkte på Conny som noget seksuelt, tvært imod skubbede jeg det fra mig, for jeg ville sgu da ikke være en pædo far, velvidende at det var jeg jo allerede, og lægger da heller ikke. Så griner han, da han har klippet hele vejen op mellem dine patter, og vi kan blotte din nøgne krop i al dens dejlighed. Ja, skal jeg nok, griner han, og jeg kan se på dig, at det virker frækt på dig sådan at høre saksen klippe stoffet i stykker lige over din nøgne krop. Pas nu på, klynker du og ligger helt stille, mens han klipper kjolen længere og længere. Ikke noget problem, griner han og finder en stor saks.

Om: Finger i skeden københavn massage

finger i skeden københavn massage 514
Sex massage vejle tantra ringsted 791
finger i skeden københavn massage En aften vi var alene hjemme, da hendes mor var på kursus i København puttede vi os som sædvanlig nøgne i seng da vi skulle sove. Uhm, det ser altså godt ud, griner jeg og lader hænderne piger spiller pik danish sexdebut glide op under din kjole og krammer din dejlige, bløde mave, før de glider helt op til dine store patter, som jeg ælter og krammer.
finger i skeden københavn massage Sexy fuck hvilket simkort til iphone 4s
finger i skeden københavn massage Thai massage børkop sperm

Finger i skeden københavn massage - Kategorien

Så er det måske i dag du vil stikke din tissemand ind i min tissekone fortsætter hun, og i det sekund ordene lød koblede hjernen fra og røg ned i pikken. Pludselig får jeg den ide, at hvis jeg nu tager hendes sut og erstatter den med min pik, hvordan ville hun reagere på det. Må jeg se sagde hun og kravlede hen over mig så hun kunne se hvad der foregik. Det hun fik i munden spiser hun, får sin sut igen og sover videre. Jeg lægger mig til rette med pikken lige ud for hendes hoved, snupper sutten og sætter pikken hen til hendes læber. Næste morgen vækker hun mig med et kys og siger at det gjorde næsten ikke ondt i aftes og hun glæder sig bedste gratis dating sider ishøj til næste gang, for jeg har jo fortalt hende at det kun er første gang det gør lidt ondt. Men vi skulle jo have taget kjolen af hende først, griner jeg, hvad nu? Min pik og jeg glæder sig også til næste gang, og mon ikke det bliver snart da hendes mor er på et 14 dages kursus/konference i ulandet. Det rammer hende på maven, lårene og fissen og undrende kigger hun på hvad der skete. Vi kyssede lidt som en far og en lille datter nu engang kysser. Har du så din tissemand inde i mors tissekone spurgte hun nysgerrigt, hvilket jeg bekræftede med et stille ja, og anede samtidig ikke hvor hun havde den viden fra. Lige indtil hun begyndte at gå i skole sov hun i min kones og min seng næsten hver nat, selv om det lagde nogle begrænsninger på den seksuelle udfoldelse i sengen. Så er det værste overstået for hende, og det sidste stykke glider jeg ind uden megen modstand og kan få den næsten helt i bund, og nu er der ingen vej tilbage, jeg mærker hvordan orgasmen kommer rullende i min krop og slutter af med. Jeg smurte min pik og hendes fisse ind i glidecreme og gik meget langsom frem. Hvad der lige kom over mig er jeg ikke helt klar over, men det ene kys jeg gav hende stak jeg tungen ind i hendes mund og legede lidt med hendes tunge, og det kunne hun godt lide, så det blev kutyme fremover når. Lille onsdag fandt vi dog næsten altid ud af at klare selv om hun lå ved siden. Der var ingen reaktion fra hende den følgende morgen, så hun aner ikke hvad der er foregået. Det er stadig de dybe tungekys der er de dominerende hver gang vi skal kysse, især når der kysses godnat, men en aften blev det lidt ekstra hedt, så hedt at jeg fik den dejligste ståpik, og uden så meget snak gik jeg i gang.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *