keyboard_arrow_right
I vaskerummet

Sex frederiksværk aarhus biograf

jeg skulle da lige huske og sige at du spiller kanongodt i rejseholdet på Dr 1 og endnu engang kanon sejt sjov igår her i middelfart håber du tager på solotur og kommer her forbi middelfart og giver. Tak for en god aften på t var en kanon glæder os til næste gang. P.s Hils Pete og sig tak for lån af Korg Cx-3. Mette fra Esbjerg, Danmark Hej Mich, blev færdig med Helligdage for et par uger siden, og kunne ikke lade være med at tænke på hvad DU ville ha' skrevet i din dagbog.9.2001. Maria og Christine fra Svinninge, Danmark Der er tidligere nogle, der har efterlyst tour DE force på CD her på siden. Enten her på siden eller gennem klubbladet. det er jeg glad for at jeg gjore, jeg ville virklig havde haft fortrudt det. Også jeg var gennem den fase af ikke virkelighedsnærhed! En billet til din koncert i Ålborg! Nu handler det mere om en mere almindelig, men stor beundring for, at du kan skrive sange, sådan som du kan, så de rammer lige i hjertet. Jeg er i fuld gang med at læse "Helligdage, som min mand var så sød at give mig i efterårsferiegave. At kyle skiven på brunvaren bliver som at være i himlen, eller bare et sted ude i det danske land sammen med dig og jer!

Videos

Some say two is better than one - LittleSexyPeach. Håber vi ses på tur. ) See you in pumpehuset. Pladsen her i det lille hjem. Satser stærkt på at føde til tiden, så jeg kan komme til koncert. Du spiller altså rigtigt godt i den film, og jeg glæder mig meget til at se dig på skærmen igen, når "Rejseholdet" vender tilbage efter jul. Jeg kender dig ik rigtigt men jeg ville lige senden en hilsen til dig alleligevel. Hilsen Søren Fogtmann Lauridsen - før gik han gak i tønders gader nu er han flyttet til Kolding, hvor han trives. Næste gang du besøger Århus vil vi(manden og jeg)da godt give en kop kaffe eller et måltid mad. Knus til dig fra en fans søs hansen fra korsør, Danmark Kanon koncert i Slagelse. Det at høre jeres stemmer suplere hinanden så smukt, fik helt nakkehårene til at rejse sig. Du styre - Ann-Marie Knudsen fra Ringe, Danmark Hej Falch.

Sex frederiksværk aarhus biograf - Michael Falch

Dyb respekt, ikke mindst fordi du spillede "cowboy blå hvilket du jo selv levede op til i første sæt! Vi vil såmænd blot sige tak fordi du er til. Jeg glæder mig til at høre dig på n jeg står ikke helt oppe foran desværre eftersom jeg er gravid. Jeg ville nok selv ha været på rockhotellet til Song Island-arrangementet. Knus Kristine Kristine Larsen fra thai massage ikast store sorte pikke Humble, Danmark Fuck deg hej michael jakob fra lemv, Danmark Hej Michael. Som alle andre her på siden, glæder jeg mig enormt til liveudgivelsen. Syntes, at jeg skulle høre noget dansk. De ærbødigste hilsner med respekt for en fremragende koncert Claus Kludder-Cruyff Kludder -Cruyff Danmark Hej Michael. Kærligst Marianne fra Skanderborg, Danmark Hej Falchen! Måske kunne Kasper give mig nogle gode råd med på vejen? Birthe Fransen fra Slagelse, Danmark Hej Karin. Nu hvor nytåret nærmer sig synes jeg det var på sin plads at skrive en lille hilsen til dig og - endnu engang - takke dig for alle de fantastiske oplevelser du har givet mig i løbet af snart rigtig mange år! Hvor er det godt skrevet, dit indlæg til dagbogen i n får helt gåsehud. 218 fra Svendborg, Danmark Hej Michael. Til sidst lige en stor tak for en "speciel" smuk udgave af "Den eneste i verden" i Silkeborg i går. (Jeg har talt med Stener, som bad mig kontakte dig selv mht den mulighed). Tak for den nye plade, den er vildt god. Jeg kan slet ikke finde de helt rigtige ord, når jeg skal beskrive det, jeg følte, den første gang, jeg hørte din nye skive igennem! Har i mange år været fan af dig, så du skal vide, at du også har fan i en alder. Morten Havstreym fra Søborg, Danmark Hej Michael Tillykke med fødselsdagen i morgen. Hvis du udgiver en live cd bør du overveje at tage de første fugle uden dig fra Hillerød og ud af mørket fra pumpehuset med. Venlig hilsen Elsebeth Elsebeth Helms fra 4296 Nyrup, Danmark Hej igen, Michael. sex frederiksværk aarhus biograf

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *